Onze geschiedenis is ervaring in wat wij doen

Hier leest u een stuk over onze geschiedenis onder de diverse namen waarmee wij toen bewust gewerkt hebben.

Deze geschiedenis geeft ons een karrevrachten aan ervaring mee waarvan u kunt profiteren.

 

Over iTronics

U geniet graag van het leven en inmiddels gebruikt u al vele digitale middelen om u te helpen bij het verwezenlijken van doelen en wensen. Echter wordt de keuze aan digitale oplossingen steeds groter en is het vaak niet meer duidelijk of een product interessant is of nodeloos ingewikkeld.
Dan is het moment aangebroken om bij iTronics binnen te lopen. Wij staan garant voor een prettige beleving van uw Digital Lifestyle.

Met meer dan 20 jaar ervaring specialiseren wij ons verder op het gebied van Digital Lifestyle. U kunt bij ons terecht voor Home, Car, Office, Mobile en diverse diensten ondersteund door persoonlijke service op maat.
Wij zijn van mening dat electronica interessant is, maar wel functioneel moet zijn. Zonder ingewikkeld te doen helpen we u bij het genieten van de mogelijkheden die de hedendaagse en toekomstige techniek biedt.

In tegenstelling tot de grote ketens en internetwinkels richten we ons niet op het breedste assortiment voor de laagste prijs. Wij kiezen voor producten die werkelijk interessant zijn, zorgen ervoor dat u voorop mee kan lopen in de nieuwe ontwikkelingen en kunt genieten van het leven zonder zorgen over de digitale oplossingen.
Of het nu gaat om de nieuwste mobiele telefoon, een personal computer, home cinema of car electronics. Bij iTronics bent u aan het juiste adres.

Bij iTronics staat niet het product centraal, maar u als klant en wij gaan de uitdaging aan om de juiste producten te vinden zodat uw Digital Lifestyle er beter van wordt.

Via deze website houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via ons weblog en in de nabije toekomst zullen we ook een Podcast doen waarin we ons licht laten schijnen op de producten waar we voor hebben gekozen. Verder kunt u in de toekomst nog veel meer verwachten, denk aan newsletters, online shop voor occassions, demo’s en speciale producten.

Onze geschiedenis

Sinds 1984 is AUTO-TRONICS gespecialiseerd in de verkoop en inbouw van hoogwaardige auto-elektronica.
In het begin alleen van alarm-systemen, maar al snel werd daar audioapparatuur aan toegevoegd.

1986:
Start inbouw van vaste telefoonapparatuur

1989/1990:
Verkoop toegestaan van autotelefoonapparatuur door erkende bedrijven buiten de toenmalige PTT om, die voorheen het alleenrecht bezat. AUTO-TRONICS was er als eerste bij om als regiodealer voor Siemens de verkoop, installatie en service te verzorgen. Dit A-merkenpakket werd al snel uitgebreid met bekende merken als Motorola en Nokia.

1991:

De radio-ontvangst van de radiocassettesystemen wordt uitgebreid met RDS.

1994:
Het jaar dat in Nederland het nieuwe Digitaal GSM Netwerk werd gentroduceerd. AUTO-TRONICS was er van meet af aan bij om samen met Debitel Nederland, de service, voorlichting en verkoop te beginnen van abonnementen en bijbehorende apparatuur.

1996:
AUTO-TRONICS wordt samen met haar partner Debitel ook verkoop- en servicecentre voor de tweede grote GSM-netwerkaanbieder LIBERTEL

1998/1999:
Wederom bevestigt AUTO-TRONICS haar reputatie om voorop te lopen als verkoop- en servicecentre voor DCS-1800 netwerken van de operators TELFORT, BEN en DUTCHTONE. Tevens werden er in deze periode de autonavigatiesystemen gentroduceerd, die al dan niet met Traffic-Info-Message (TIM) gekoppeld kunnen worden.

2000:
AUTO-TRONICS gaat hoogwaardige ‘in-huis’ telefoonsystemen leveren voor het MKB, als ook vaste netaansluitingen en kleine bedrijfs- en huiscentrales.

2001:
AUTO-TRONICS heet voortaan Infotronics, deze naam sluit beter aan bij de werkzaamheden. U ziet dat Infotronics continu in beweging is en blijft om de klant zo compleet als mogelijk te informeren en te voorzien van betrouwbare informatie, apparatuur en service.

2002:
De eerste verkopen en ervaringen worden gedaan met Pocket computer. De nieuwe website 2ehandsmobieletelefoons.nl gaat van start.

2003:
Wij krijgen van de Scm een uitgebreider erkenning na een gedegen opleiding. Wij mogen nu ook klasse 4 en 5 gecertificeerd inbouwen.
En medio het jaar gaat DE website de actief deze heet MijnTelefoon.nl. Hier komen allerlei nuttige informatie over de telefoon op te staan maar ook uitstekende aanbiedingen.

2004:
Na 17 jaar gaan we verhuizen naar een nieuwe lokatie. Een lokatie met een mooiere en overzichtelijke showroom.
Als nieuwe produkten die er zijn bijgekomen WiFi en Voip, we blijven meegaan in de vernieuwingen. Dit jaar ook echts iets te merken van de recessie helaas.

2005-2009 :
Wederom een keerpunt voor ons bedrijf. We gaan volledige support bieden voor de Digital Lifestyle van de klant. We verhuizen naar een grotere showroom waar we u beter van dienst kunnen zijn.
En voortaan zal Infotronics BV onder de naam iTronics verder gaan.

In 2009 zijn wij gestopt door de slechte wereld omstandigheden om in 2014 weer de draad op te pakken met o a Directreparatie.nl